Alla inlägg den 13 mars 2009

Av ♥Josefine♥ - 13 mars 2009 14:43

Japp det har vi nu, jag och lilleman har precis slängt ihop bulldegen, vi gjorde minsann en DUBBEL SATS, kan säga att det gick åt MYCKET mjöl!!!!

Så nu ligger dun under en bakduk och gottar till sig till en ännu större degklump. Ska ligga så i alla fall minst tre kvart.

Egentligen så ska man enligt receptet (Leilas) ha lite dinkelmjöl i, men det hade jag inte hemma så det fick bli vanligt vetemjöl för hela slanten.

Vi brukar alltid hälla/smeta över chokladflorsocker smet över bullen när den har svalnat till lite, blir så smarrit med det där lilla extra.

Kommer att sätta in och bjuda er på en bild på hur bullarna blev senare idag.

Tände lite ljus här innan, det blev ca 20 st....riktigt fredagsmys stämmning, och bättre blir det när mörkret kommer....LO3LipsHL.gif

Nej nu ska jag kolla till degen så att den inte jäser utanför arbetsbänken....

                                   99.gifBulldags bulldags hela dan99.gif



Av ♥Josefine♥ - 13 mars 2009 07:52

Jisses vad denna veckan har gått i raketfart, nyss så var det ju måndag....jaja, skönt är det i alla fall att det är helg, mannen och barnen hemma ju, dom är ju hemma på vardagen med ju, men jag menar att vi kan ha mys på kvällen och inte behöva gå upp så tidigt på morgonen. Sen att vi kan ha hela dagen på oss att hitta på roliga saker, man måste absolut ta vara på helgen och göra det bästa av den....alltid, tycker att det är viktigt att barnen känner att man har helgen till dom, och även mys med mannen ;-)  han är ju självklart också viktig.

Denna helgen blir en rolig helg för den stora killen, det kommer att bli hans 1:a fotbollscup inne i stan, han sa till mig att vi skulle baka idag när jag har hämtat han på skolan, han ville ha "mammas goda bullar med choklad på" med sig i morron på fotbollen, och självklart ska vi baka då....supermamman och barnen!!!!

                                                 10.gif

Vad ska vi annars göra idag?? Inte mycket, det blir väl det vanliga som man brukar göra, slänga in tvätt, plocka undan,hänga upp tvätten, laga mat, hämta barnen, sitta vid datorn en stund mm....hinna med en kopp kaffe ska jag göra i alla fall.

Just nu sitter den lilla killen och spelar Wii-Batman, dom tycker att det är lite roligare nu än vad det var när dom fick det, en klasskompis till den stora visade hur man skulle göra för att komma vidare i spelet, och självklart blir det genast roligare.

                                                  

Igår käkade vi spagetti och köttfärssås, barnens favorit....efter TACOS då, för tacos är ju nummer 1, än så länge. Det var den stora som hade beställt det och det tyckte vi andra var ett jättebra val för det var ett tag sen vi hade det.

Ojojoj, vad god den blev,  inte skryta för mycket med den var supergod.


Min förkylning sitter fortfarande i, så jobbigt, har fått ett yttepytte sår i ena näsborren och det gör så ONT när man snyter sig.


Nej nu ska jag gå och göra lite nytta, vad det blir det visar sig nog snart....


                            Usch för snön....bort, bort, bort, boooort.

                                             31.gif


Presentation

mamma till 3 underbara barn

Omröstning

Hur ofta gråter du????
 Varje dag.
 Varannan dag.
 2 ggr/vecka
 Någon gång i månaden.
 Kanske det händer nångong i halvåret.
 Max 2 ggr/år
 Gråter bara om det hänt nåt just i det tillfället.
 Gråter aldrig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards