Alla inlägg den 16 januari 2009

Av ♥Josefine♥ - 16 januari 2009 15:11

     332.gifIkväll ska vi antagligen ha en av barnens favvomat.. 332.gif                    SPAGETTI OCH KÖTTFÄRSÅS, det är bara den stora som är jätteförtjust i det inte den lille, konstigt nog. ALLA barn ska väl tycka om det..??

Jaja, imorron blir det den vanliga lördagsmaten, vilket är: TACOS, har haft det varje lördag sen i somras då Emma dog.....har blivit lite som en speciell middag för oss. Att ha den varje lördag och tänka lite mer (om det nu är möjligt) på vår lilla Ängel....a1074.gif



Av ♥Josefine♥ - 16 januari 2009 14:31

Ska berätta nåt äckligt....

Fick ett migränanfall med aura igår (har haft det många gånger innan, aura=synbortfall) vid 19-tiden precis när barnen skulle gå och lägga sig, jag säger till Stefan att jag går och lägger mig en stund tills det har gått över (vilket brukar ta ca 30-40 min) efter en stunds vila så hade det försvunnit, synen hade kommit tillbaka igen, **men jag kände mig halvkonstig ändå** Stefan gick upp och kollade barnen som inte kunde somna, jag gick också upp, tyckte då att min syn började bli konstig....IGEN, Stefan sa till mig att gå och vila en stund till och det gjorde jag, tror att jag slumrade till, vaknade och frågade vad klockan var, runt 20.35-20.40 migränen verkade borta förutom att jag verkar vara i en "aura" (lustig känsla, svårt att förklara) jag sätter mig upp och då kommer det jäkla skitet igen, nu blev jag faktiskt lite rädd och sa till Stefan att nu får han ringa akuten....vi kom inte på numret så jag ringde mamma, när jag ska förklara för mamma vem jag ska ringa så kan jag inte få fram ordet JOURLÄKARCENTRALEN utan säger då tex, läkaren sjukhuset, där inne i stan mm, mamma blir nog lite orolig eftersom jag inte kan säga orden rätt/komma på vad jag ska säga.

Får också undertiden en konstig smak i munnen och insidan av kinderna och liten del av tungan domnar bort.

Under tiden jag pratar med mamma börjar det bli bättre.

Ringer till sjukvårdsrådgivningen och frågar henne vad jag ska göra, hon lät ganska så paff för hon hade aldrig hört talas om migrän med aura....

Så hon tyckte att jag skulle ringa min läkare istället imorgon (läs idag)

Sov superdåligt inatt för att jag var rädd att jag skulle valna av att ha migrän igen....

Men som sagt så ringde jag läkaren idag och hon sa att migrän med aura kan man ha i flera dagar i rad. Det är inte farligt utan bara väldigt otäckt.

Hon såg ju i min jiurnal att jag hade mist min dotter i somras och att det har väldigt stor betydelse med....stress, traumatiska händelser, mens, trötthet mm kan sätta igång migrän, migrän både med aura och migrän med huvudvärk.

Både min mamma, pappa och syster har migrän med aura och min mormor har migrän med huvudvärk. Tyvärr så har jag fått den värsta sorten av oss alla då jag både har domningar och talsvårigheter.

Det finns inga mediciner eller bot mot migrän med aura, utan det är bara vila som hjälper, tyvärr.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och hoppas att jag blir lite piggare efter migränen igår....

                                         **Matt i kroppen är jag**

Av ♥Josefine♥ - 16 januari 2009 14:30

Min älskade familj....

Pyzam Family Sticker Toy 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

mamma till 3 underbara barn

Omröstning

Hur ofta gråter du????
 Varje dag.
 Varannan dag.
 2 ggr/vecka
 Någon gång i månaden.
 Kanske det händer nångong i halvåret.
 Max 2 ggr/år
 Gråter bara om det hänt nåt just i det tillfället.
 Gråter aldrig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards